For Gigi og Bella Hadid er tredje gang en sjarm på Victoria's Secret

Du vet aldri hva du vil se backstage på Victoria's Secret Fashion Show. En tur bak kulissene på Manhattans Pier 94, hvor årets ekstravaganza finner sted i kveld, er fylt med overraskelser: Makeup-kunstnere krypterer for å få slutt på detaljer, musikere som Shawn Mendes og Rita Ora head onstage å øve, og de berømte høye vinger vev i bakgrunnen av alt. Midt i alt det kontrollerte kaoset i årets arrangement, var to av mote største modeller sittende ganske. 2018 markerer tredje gang på Victoria's Secret bane for Gigi og Bella Hadid, og selv om de begge har blitt faste, føler opplevelsen ny hver gang. "Det er noe som er veldig spesielt og følelsesmessig for meg, for som barn som jeg elsket showet," delte Gigi, som vokste opp med å se supermodeller som Heidi Klum og Tyra Banks, stramme sine ting på tv. Stemningen ble ekkoet av søsteren hennes. "Disse englene har jobbet sine støter av hele året - jeg har en lang vei å gå!" Sa Bella. "De gjør alt [år], men dette er den gangen vi får oppleve hele VS-øyeblikket."

Å være en del av det øyeblikket betyr mer enn glansen av showet selv - uker med beslag og øvelser, fortsett den store natten, og det etterfølgende skuespillet utenfor VS-hovedkvarteret har blitt en populær gatestil destinasjon. Siden midtveisvalget gikk sammen med beslag, visste Gigi at den tungtfotograferte anledningen ville være en flott tid til å sende en melding om velgerregistrering. "Jeg elsket skjorten generelt. Jeg visste at jeg ville bruke den på en tid da jeg trodde det ville være viktig, "sa hun av Prabal Gurung-designet rock-the-vote-tee hun hadde på seg den andre dagen. "Jeg ønsket å gjøre dette utsagnet - jeg vil så mange som kan stemme som mulig - da jeg tenkte på timeplanen min i forhold til valgdagen, visste jeg at det ville være riktig tidspunkt."

Straks å gå forvirret, gjorde hennes godt timed outfit overskrifter, men Gigi sier at den mest interessante delen av prosessen ser henne kostyme. "Det er mindre om, som det jeg har på seg og mer at jeg er ivrig etter å se hva jeg skal få for showet," sa hun og noterte at årets forseggjorte antrekk vil ha sine største vinger til dato . "De er lange og brede og tunge og ikke aerodynamiske! Jeg drar dem gjennom luften. Da jeg var barn, ønsket jeg alltid den ære av å være klarert med de store vingene. Dette er mitt år for å vise dem jeg kan gjøre det! "

Med to delikat detaljerte utseende, har Bella kanskje ikke presset til å lage 50 pounds verdt vinger, men hun er klar til å treffe banen helt og holdent. «Mine utseende er så vakkert enkelt, noe jeg er veldig glad for,» sa hun. "Jeg får bare gå mens du føler deg trygg og sterk." Frisk fra å gå goth som Lydia Deetz i hennes episke Beetlejuice-inspirerte Halloween-drakter med kjæresten hennes, The Weeknd, har hun hatt det gøy å bytte ting i det siste. Selv om Weeknd har hatt glede av ferien, enda mer enn hun gjorde. "Det var snill på sitt første år at han virkelig klarte seg," sa Bella. "At han var så begeistret for det, gjorde meg så spent." Så intrikat som parets kostym sluttet å være, kom det bare sammen i siste øyeblikk. "Vår andre ide falt faktisk gjennom! Så dette var mye arbeid, men det endte med å bli så kult, og jeg er så glad vi gjorde det. "

Selv om det har vært mye action som skjer i ledelsen til showet, er begge søstrene enige om at ingenting sammenligner med spenningen av hovedarrangementet, delvis på grunn av nærhet mellom lag og modeller. "Jeg elsker alle her; de vil bare at hver jente trives, sier Bella. "Det er virkelig som en familie." For Gigi, som auditioned tre ganger før hun debuterte i 2014, føles hver gang den første. "Vi har alle jobbet så hardt for å komme hit, og selv om jeg ville ha det så ille, alle tider jeg prøvde og ikke klarte det, er jeg takknemlig for tiden det tok," sa Gigi. "Når du kommer hit, skjønner du at det er fordi det er din tid - nå handler det bare om å elske og støtte hverandre."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar